Mesaj gönder
Çin Aerosol Sprey Boya Üretici
Bizimle iletişim kur

İlgili kişi : Eric Johnken

Telefon numarası : 86-13824322829

Naber : +8613824322829

Free call

Automechanika Riyadh 2024 Davet

April 26, 2024

hakkında en son şirket haberleri Automechanika Riyadh 2024 Davet

Sevgili dostlarım,
30 Nisan-2 Mayıs 2024 tarihleri arasında Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde yapılacak olan Automechanika Riyadh 2024'te bize katılan bir sergici olarak katılmanızı samimiyetle davet ediyoruz.
Automechanika Riyadh, Suudi Arabistan Krallığı'ndaki en büyük ve en kapsamlı otomotiv yedek pazarı etkinliğidir.Dünyanın her yerinden katılımcıları çekti ve en son ürünleri ve teknolojileri sergilemek için otomotiv yedek pazarı endüstrisi için en önemli platform haline geldi., ve Orta Doğu ve Afrika'dan potansiyel müşterilerle buluşmak için.
Automechanika Riyadh'ın önceki sürümleri, önde gelen markaların ve küresel üreticilerin etkileyici katılımına tanık oldu.Sağlam bir itibar kurmaya yardımcı olan ve en son ürünleri ve yenilikleri ticari profesyonellerden oluşan kaliteli bir kitleye sunmak için değerli bir fırsat sunan.
Bu etkinliğin marka farkındalığını arttırmak ve potansiyel müşterilerle bağlantı kurmak için Orta Doğu'nun kazançlı ve büyüyen pazarında işinizi genişletmek için harika bir fırsat sunduğuna inanıyoruz.
Ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sergilemek ve bölgenin her yerinden endüstri profesyonelleri ve müşterilerle bağlantı kurmak için bize katılabilirseniz onur duyarız.Automechanika Riyadh 2024'e katılarak, sadece en son ürünlerinizi ve yeniliklerinizi sergileme fırsatınız olmayacak,aynı zamanda yenilikçi ve yüksek kaliteli otomotiv ürünleri ve hizmetleri arayan potansiyel müşterilerle tanışmak için.
Sizi Automechanika Riyadh 2024'te görmeyi umuyoruz ve Suudi Arabistan Krallığına hoş geldiniz demek için sabırsızlanıyoruz.
Automechanika Riyadh 2024 Takımı

Tarih: 30 Nisan - 2 Mayıs2024

Booth No.1-G39

Adres: Kral Abdullah Caddesi, Kral Abdullah Dt., Riyadh 11564, Suudi Arabistan

Sana içtenlikle,

Shenzhen I-like Fine Chemical Co., Ltd.

 

hakkında en son şirket haberleri Automechanika Riyadh 2024 Davet  0

Bizimle temasa geçin

Mesajınız Girin